top of page
_DSC3405.jpg

Rådhusbryllup 

 

Med årets situation Corona, er det svært fot mange brudpar at holde deres bryllup som de har planlagt. Dog vælger mange at giftes enten ude i det fri, i skoven, rådhus eller kirken for at fejre deres kærelighed og minde om den tid vi befinder os nu.    

Men selvom dit bryllup ikke følger det helt klassiske program 

kan vi sammen lave nogle flotte, naturlige, smukke og autentiske billeder. En bryllupfotografering af jeres store dag, som i altid vil bevare mindet om.

Hver gang i ser tilbage på jeres bryllupsbilleder bliver i mindet om stemningen, duften, kærligheden og de særlige magiske øjeblikke og den tid vi befinder os nu. 

Bryllupfotografering er altså noget særligt, og jeg er yderst taknemlig og sætter en stor ære at fotografere jeres store dag, jeres bryllup. Jeg fokuserer på at fange jeres magiske øjeblikke, jeres personlighed, jeres kærlighedhistorie.            

- lade os trylle nogle magiske minder 

glæder mig til at se jer. 

Kærlig Hilsen

Pamela

Jeg er her for at hjælpe dig & skabe nogle flotte, autentiske, smukke, skønne minder med jer  

Skal du giftes i 2021 eller 2022? Det er en rigtig god ide at booke i god tid, da der er rift om tiderne i højsæsonen.da jeg kun booker 1-3 lørdagsbryllupper om måneden i højsæsonen. Send mig en mail eller ring til mig i dag - og lad os snakke om jeres ønsker og drømme.​

bottom of page