_DSC3405.jpg

Hverdagsvielse 

 

Et Rådhusbryllup kan noget andet et klassisk kirke bryllup. Hvor programmet for det klassiske kirkebryllup ligger ret fast, er det meget mere løse rammer når det gælder et hverdags bryllup.  Fx. kan vielsen forgå på fx på en strand, i skoven eller på et Rådhus. Men selvom dit bryllup ikke følger det helt klassiske program er det stadigvæk en rigtig god ide at hyre en profesionel fotograf. 

Sammen vi kan lave nogle flotte, naturlige, smukke og autentiske billeder. En bryllupfotografering af jeres store dag, som i altid vil bevare mindet om. Hver gang i ser tilbage på jeres bryllupsbilleder bliver i mindet om stemningen, duften, kærligheden og de særlige magiske øjeblikke.

Bryllupfotografering er altså noget særligt, og jeg er yderst taknemlig og sætter en stor ære at fotografere jeres store dag, jeres bryllup. Jeg fokuserer på at fange jeres magiske øjeblikke, jeres personlighed, jeres kærlighedhistorie.            

- lade os trylle nogle magiske minder 

glæder mig til at se jer. 

Kærlig Hilsen

Pamela

Jeg er her for at hjælpe dig & skabe nogle flotte, autentiske, smukke, skønne minder med jer  

Skal du giftes i 2021 eller 2022? Det er en rigtig god ide at booke i god tid, da der er rift om tiderne i højsæsonen. Send mig en mail eller ring til mig i dag - og lad os snakke om jeres ønsker og drømme.​

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Pamela Morales | CVR 34330972 | Tlf 3170 2114