top of page
vedvandet.jpg
 • Hvorfor skal vi booke dig som fotograf?
  Først og fremmest skal i booke mig fordi i kan lide mine billeder og min fotografiske stil. Se på min hjemmeside og check min instagram profil. I modsætning til store bureauer kan i være 100% sikker på at det er mig der tager jeres billeder. Jeg er uddannet fotograf fra Københavns film og foto skole.
 • Hvad skal vi gøre hvis vi gerne vil booke dig som fotograf?
  Det nemmeste er at udfylde kontaktformularen på min hjemmeside. Husk at inkluderer detaljer som brullypsdatoen, hvor bryllupet skal foregå og gerne også hvilken brullypspakke i ønsker. Jeg svarer altid indenfor 24 timer om jeg er ledig på jeres bryllupsdato. Jeg tager et reserveringsgebyr på 25% som skal betales ved booking. Når betaling er gennemført er jeres booking reserveret. Det resterende beløb er til betaling 2 uger før bryllupsdatoen. Det er en rigtigt god ide at booke i god tid! De populærer datoer bliver hurtigt booket :-)
 • Hvad hvis vi har sprøgsmål undervejs?
  Det er helt naturligt at der opstår spørgsmål i takt med at i planlægger jeres store dag. I er altid velkommen til at kontakte mig. For at sikre at vi får samlet op på alle spørgsmål så inkluderer alle mine bryllupspakker et forberedelses-møde hvor vi kommer hele vejen rundt.
 • Ser vi dig før brylluppet?
  Alle mine bryllupspakker indeholder et forberedende planlægningsmøde. Hvis i bor i nærheden af København så kan vi holde mødet på mit kontor på Østerbro. Hvis i bor længere væk så kan vi holde mødet over skype. Vi kan også holde planlægningsmødet på location eller på en cafe i nærheden. Før planlægningsmødet sender jeg jer et forberedelsesskema der gør det nemt og overskueligt for os at komme hele vejen rundt om jeres store dag.
 • Kan vi booke dig til bryllup i hele landet?
  Jeg kører gerne til brullypper i hele landet. Jeg elsker at opleve nye spændende locations:-) Kørsel på sjælland er inkluderet i alle mine brullypspakker.
 • Kan vi booke dig til bryllup i udlandet?
  Jeg elsker at rejse og opleve verden - så jeg vil elske at dække jeres "destination-bryllup". Prisen for selve fotograferingen er den samme - men jeg skal have dækket omkostninger til rejse og logi. Kontakt mig hvis i har planer om et destination-brullyp.
 • Hvad skal vi gøre hvis vi må flytte datoen? Eller hvis vi bliver nød til at aflyse?
  Det sker desværre nogen gange, at man kan blive tvunget til at flytte brullypsdatoen. Hvis jeg er ledig på den nye dato så flytter vi bare bookingen. Det kan desværre ske, at jeg allerede er booket på den nye dato også bliver vi desværre nød til at annullere bookingen. Jeg tilbyder fuld returret når det sker. Hvis nu det skulle ske at jeg selv blev syg og må aflyse vores aftale, vil I blive kontakte af en af mine samarbejde partner som vil hjælpe jer. Jeg forbeholder mig retten til at aflyse med dagens varsel. Det er aldrig sjovt at skulle aflyse et bryllup. Og det er specielt ikke sjovt hvis man sidder tilbage med udgifter der ikke kan refunderes. Jeg tilbyder derfor fuld returret hvis i bliver nød til at aflyse jeres bryllup.
 • Hvornår lang tid skal vi planlægge til bryllupsportrætterne?
  Jeg tager normalt brullypsportrætterne efter vielsen eller efter receptionen. Der skal afsættes tid til transport til og fra den valgte location og minimum én time til selve fotograferingen. Det er en rigtigt god ide at i ligger lidt buffer ind i jeres tidsplan da der meget nemt kan opstå små forsinkelser i løbet af dagen. Jeg gennemgår altid tidsplanen med jer på planlægningsmødet.
 • Hvad gør vi hvis det regner?
  Vi kan desværre ikke være sikker på en skyfri himmel på jeres bryllupsdag. Hvis det kun er overskyet så kan det faktisk være helt perfekte forhold til at skyde fantastiske billeder. Hvis det småregner så kan vi klare os med paraplyer eller ved at finde dække under træer (jeg medbrinder altid en paraply just-in-case). Hvis uheldet er ude og det regner kraftigt så skal vi finde locations hvor vi er dækket for regnen. Det kan være under træer, under et halvtag en papilion eller lignende. Vi kan også rykke fotograferingen indendørs. Det kan være fx. være der hvor vielsen, receptionen eller bryllupsfesten bliver afholdt. Under planlægningsmødet gennemgår jeg altid alternative locations vi kan bruge i tilfælde af regn.
 • Hvilket udstyr bruger du? Og hvad med backupudstyr?
  Jeg bruger altid Nikons professionelle digitale spejlreflekskameraer. Jeg benytter også udelukkende originale objektiver fra Nikon. Det sikre at jeg kan levere billeder af højeste kvalitet. Til bryllupsfotograferinger har jeg altid fuldt backudstyr med. Dvs. backup kamara, objektiver, batterier og sd-kort for at være på den helt sikre side. Heldigvis er proffesionelt udtyr så stabilt at jeg endnu aldrig har haft brug for backupudstyret - men det ligger altid i bilen!
 • Hvor mange billeder får vi?
  I modtager alle de gode billeder fra brullyppet. Som fotograf er det en vigtig del af min opgave at gennemgå alle billeder og udvælge dem der kan bruges og som jeg efterbehandler. Det er utroligt vigtigt for mig at jeg kan stå 100% inde for det produkt jeg leverer. Derfor gennemgår jeg nøje alle billeder og frasorterer dem der ikke kan bruges. Det er svært at sætte et præcist tal på hvor mange billeder i vil modtage. Det afhænger meget af hvad i ønsker, hvor langt tid i har booket, hvor mange gæster i har og hvor mange detaljer der skal dokumenteres. Som tommelfinger-regel kan i regne med at få minimum 25 billeder per time jeg fotograferer.
 • Redigerer du vores billeder?
  Ja de billeder i modtager er alle efterbehandlet sådan at de har den helt rigtige lys, farve og stil. Redigeringen er en meget vigtig del af mit arbejde. Som uddannet fotograf er jeg oplært i hvordan man redigerer billeder fra bunden. Bemærk at billedredigering ikke skal sidestilles med retuchering hvor formålet er at ændre på personernes udseende. Det handler om billedets stil og udtryksform. Hvis du ser mit portfolio kan du også få en god fornemmelse af min redigeringsstil.
 • Hvornår modtager vi vores billeder?
  Efter fotograferingen skal billederne skal efterbehandles. Det er en super vigtig del af prosessen og noget jeg går meget op i. Jeg leverer senest billederne 3 uger efter jeres bryllup.
 • Hvordan modtager vi billederne?
  Efter fotograferingen sender jeg jer et link til jeres efter personlige online galleri. Galleriet kan i også dele med bryllupsgæster, venner og familie hvis i ønsker. Fra galleriet kan i med jeres personline kode downloade jeres billeder. Billederne kan downloades i høj opløsning i formattet JPG. Det sikre at i altid kan få lavet prints af jeres billeder også i større formatter.
 • Får vi de originale billedefiler?
  Nej, de originale RAW-filer fra kameraet er ubehandlede og kræver proffesionel efterbehandling så dem udleverer jeg ikke. Jeg leverer alle billeder i JPG format i høj opløsning.
 • Modtager vi også Sort/hvid billeder?
  Ja, jeg leverer også billeder i sort/hvid. Alle billederne skydes i farve. I den efterfølgende behandling udvælger jeg billeder der passer godt til en sort/hvid presentation, så i vil altid få billeder i både farve og i sort/hvid.
 • Kan vi bestille prints hos dig?
  Ja, i kan altid bestille prints hos mig. Kontakt mig for at hører om priser mv.
 • Kommer vores billeder på sociale medier
  Som fotograf er det utroligt vigtigt for mig at have en online tilstedeværelse. Derfor bruger jeg udvalgte billeder på min hjemmeside og på sociale medier. Sig til hvis det er billeder i føler er særligt private og ikke ønsker delt - det har jeg selvfølgelig respekt for.

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål? Hold dig ikke tilbage med at kontakte mig 

bottom of page